Luda završnica na Anfieldu: Ovakvu sreću Liverpool mora da naplati!

Redsi dobili Tottenham

Luda završnica na Anfieldu: Ovakvu sreću Liverpool mora da naplati!

Midhat Šljivak

Liverpool je u 32. kolu Premiershipa ugostio Tottenham na Anfieldu i na kraju je uz dosta sreće slavio pobjedu rezultatom 2:1.

Dobro je domaći tim ušao u utakmicu. U 16. minuti su došli do vodstva, a pogodio je Roberto Firmino za 1:0 nakon sjajnog ubačaja Robertsona.

Iako je šansi bilo još u prvom poluvremenu golova više nije bilo, da bi u nastavku utakmica donijela dosta uzbuđenja.

Posebno se to odnosi na posljednjih 20 minuta u kojima je bio veliki broj šansi da se odredi pobjednik meča.

Lucas Moura je u 70. minuti pogodio za 1:1, a nakon toga je nastala prava ofanziva Redsa prema golu Huga Llorisa.

To su Spursi umalo iskoristili. Imali su nekoliko zicera, ali su ih uspjeli promašiti i omogućili su Liverpoolu da dođe do pobjede.

U 90. minuti Redsi su došli do pobjede. Nakon dobre akcije Toby Alderweireld pogađa vlastitu mrežu i Liverpoolu donosi velika tri boda u borbi za titulu prvaka.

Premiership, 32. kolo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool - Tottenham 2:1

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamiAm1234
Tottenham opet pobjedio sam sebe
3 1
Cocca87
Ovo se vratilo tottenhamu zato sto s im prosle godine kad je bilo 2-2 svirana dva penala u zadnjih pet minuta, a liverpool fulao zicere
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi