Ludilo na Apeninima: Za Icardija ponuđeno 70 miliona eura
Foto: EPA

Italijani ponovo troše

Ludilo na Apeninima: Za Icardija ponuđeno 70 miliona eura

Midhat Šljivak

Ekipa Intera dobila je ponudu od 70 miliona eura za Maura Icardija, tvrdi ugledni italijanski list Gazzetta dello Sport.

Tu ponudu je poslao gazda Napolija Aurelio De Laurentiis. On je 23-godišnjem Argentincu ponudio petogodišnju ugovor vrijedan 6,8 miliona eura po sezoni, a Nerazzurrima su spremni platiti čak 70 miliona eura.

Icardi bi na San Paolu trebao zamijeniti Gonzala Higuaina, koji je izdao klub potpisavši za velikog rivala Juventus i to za nevjerovatnih 94 miliona eura.

Sada se čeka odgovor Intera koji je ranije odbijao ponude od 60 i 40 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi