Ludnica na La Bomboneri: Teveza dočekalo 40.000 navijača

Sin se vratio kući

Ludnica na La Bomboneri: Teveza dočekalo 40.000 navijača

Adnan Beganović

Fenomenalni argentinski napadač Carlos Tevez odlučio se vratiti kući, odnosno odlučio je karijeru nastaviti u redovima Boca Junirosa.

Iako je mogao ostati u Juventusu ili pak karijeru nastaviti u nekom velikom evropskom klubu, Tevez se odlučio vratiti kući.

Naravno, njegova odluka je obradovala navijače slavnog argentinskog kluba, koji su se Tevezu zahvalili na sjajan način.

Naime, argentinski napadač sinoć je i službeno predstavljen kao novi igrač Boce, a Teveza je na predstavljanju dočekalo čak 40.000 navijača.

Podsjetimo, Tevez je seniorsku karijeru počeo u Boca Juniorsima odakle je otišao u Corinthians. Iz Brazila seli na Otok, odnosno dolazi u West Ham, da bi 2007. pojačao Manchester United. Dvije godine kasnije seli u redove ljutog rivala Manchester Cityja, da bi od 2013. do 2015. nosio dres Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti