Ludnica na Mundijalu se nastavlja: Danas na programu tri utakmice

Može li neko iznenaditi?

Ludnica na Mundijalu se nastavlja: Danas na programu tri utakmice

Endin Čaušević

Uzbuđenja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastavljaju se danas, a na programu su kao i obično tri utakmice. 

Današnji program utakmicom drugog kola grupne faze otvaraju Portuhal i Maroko koji će igrati na Luzhniki Areni u Moskvi. Jasno je da evropski prvaci žele doći do pobjede nakon remija sa Španijom, dok se u Maroku nadaju da mogu napraviti neko čudo nakon neočekivanog poraza od Irana.

Od 17 sati možete gledati utakmicu Grupe A koja je proglašena za najmanje zanimljivu što se tiče današnjeg programa, a sastaju se Urugvaj i Saudijska Arabija. Ukoliko Urugvajci savladao S. Arabiju onda će stvari u Grupi A biti poznate što se tiče ekipa koje idu dalje jer Rusija već ima šest bodova.

U večernjim satima igrat će Iran i Španija. Zanimljivo da je Iran prvi u ovoj grupi nakon prvog kola, no mnogi vjeruju da će se to danas promijeniti. Španci žele do prve pobjede na ovom Mundijalu, a nakon svih dešavanja u ekipi tri boda bi dodatno popravila atmosferu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Svjetsko prvenstvo, 2. kolo:

Portugal - Maroko (12 sati)
Urugvaj - Saudijska Arabija (17 sati)
Iran - Španija (20 sati)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi