Ludo slavlje u svlačionici: Vidal se narugao Ronaldu

Rakitić objavio fotografiju

Ludo slavlje u svlačionici: Vidal se narugao Ronaldu

Barcelona je danas na Santiago Bernabeu pobijedila Real Madrid u okviru 17. kola španske La Lige.

Visokom pobjedom Katalonci su ljutom rivalu pobjegli na velikih 14 bodova prednosti, te tako već sada stigli nadomak titule, a nakon utakmice veselo je bilo i u svlačionici stadiona Real Madrida.

Djelić atmosfere na društvene mreže je postavio Ivan Rakitić, a najviše pažnje je skrenuo Aleix Vidal zahvaljujući stavu koji je zauzeo pri fotografisanju. On je, naime, imitirao Cristiana Ronalda te mu se tako zapravo i narugao.

Barcelona je, podsjetimo, slavila protiv Real Madrida s ivoskih 3:0. Strijelci su bili Luis Suarez (54), Lionel Messi (64-pen) i Aleix Vidal (90+3).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi