Nakon debakla u Danskoj, Ivaylo Petev i stručni štab podnijeli ostavku!

Ludogorets ostao bez struke

Nakon debakla u Danskoj, Ivaylo Petev i stručni štab podnijeli ostavku!

Eldar Ganibegović

Ludogorets je jučer ponižen u Danskoj u drugom kolu Konferencijske lige. Dan nakon velikog debakla trener Ivaylo Petev i stručni štab su podnijeli ostavke.

U okviru 2. kola Konferencijske lige Ludogorets je sinoć doživio veliki debakl. Nordsjaeland je bio bolji rezultatom 7:1.

Već nakon prvog dijela bilo je 4:1, te je jasno bilo da Petevu prije blamaža. Nastavili su domaći u istom tempu, te na kraju slavili nevjerovatnim rezultatom.

Dan nakon velikog debakla stigla je donekle očekivana odluka. Ivaylo Petev i njegov stručni štab podnijeli su ostavke.

Ludogorets će sada odlučiti da li će prihvatiti njihove ostavke ili im dati povjerenje. Postoji mogućnost da oni ostanu, a da neki igrači "dobiju nogu".

Podsjetimo, Petev je Ludogorets preuzeo u martu ove godine i s njim osvojio duplu krunu u Bugarskoj.

Oglasi

“Do ovog poraza je došlo na osnovu onoga što smo pokazali u ovoj utakmici. Ne mogu da objasnim način na koji smo primili 5-6 golova. Ovo je neodgovorno i želim da se izvinim navijačima. Na ovaj način je neprihvatljivo primiti toliko golova. Tako me je sramota da to ne mogu opisati. Videli ste i sami, kao da igramo protiv Manchester Cityja", rekao je Petev i dodao:

"To mi se prvi put dogodilo u karijeri. Razumijem da te je ubila igra, i to je bila greška za greškom. Poslije 4:1 bilo je veoma teško. Imali smo inicijativu 20 minuta, ali smo napravili još jednu grešku i sve je propalo".

"Možda će ovaj poraz imati otrežnjujući efekat. Svi moraju preuzeti odgovornost, uključujući i mene. Ako se sada svi osjećaju kao ja, to se više neće ponoviti", rekao je Petev.

On je prije same utakmice očekivao da će njegov tim dati barem gol više od rivala, sada mu se mnogi smiju na osnovu toga.

Top Komentari

ssakodes
Bolja je od bilo koje Via.gre. Svima savjetujem da probaju barem jednom u životu - višestruko će vam poboljšati se.ksualni život, pročitajte sami-----> mub.me/alfa
0 0
E.Car
Petev vrati se u savez BiH jer očigledno si napravio nešto što ti Vico nije mogao oprostiti!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi