Lugano ozvaničio dovođenje bh. fudbalera
Front Group/facebook

Pavlović u Švicarskoj

Lugano ozvaničio dovođenje bh. fudbalera

Bivši reprezentativac BiH Daniel Pavlović karijeru će, kako se i najavljivalo, nastaviti u Švicarskoj.

Ovaj iskusni defanzivac klub nije imao od ljeta 2019. godine kada se sporazumno razišao sa Perugijom, a svoju karijeru sada će pokušati 'oživjeti' u rodnoj zemlji.

Njegov novi klub je švicarski prvoligaš Lugano koji je putem zvanične stranice potvrdio ovaj transfer, navodeći da je Pavlović potpisao ugovor do kraja aktuelne sezone.

"Na kraju sezone će se voditi razgovori oko eventualnog produženja saradnje", pojasnili su iz Lugana.

S Pavlovićevim imenom u Švicarskoj su dobro upoznati, jer osim što je igrao za njihove mlađe selekcije, upisao je i 120 nastupa u Superligi u dresu Grasshoppersa. Jedno vrijeme je bio i kapiten Skakavaca.

Lugano je također pored Pavlovića potvrdio i angažman Jeffersona Nascimentoa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi