Pavlović neće u BiH, već je našao novi klub

Bivši reprezentativac BiH

Pavlović neće u BiH, već je našao novi klub

Od dolaska Daniela Pavlovića u Premijer ligu BiH definitivno neće biti ništa.

Ovaj bivši reprezentativac BiH bez kluba je bio od jula 2019. godine kada se razišao sa Perugijom, a posljednjih sedmica špekulisalo se kako bi karijeru mogao "oživjeti" u Zrinjskom.

Ipak, ispostavilo se da je cijela priča nerealna jer je već danas Pavlović potpisao ugovor sa švicarskim prvoligašem Luganom za koji će igrati do kraja aktuelne sezone.

Informacija je to koju je i sam Pavlović potvrdio za SportSport.ba ne skrivajući zadovoljstvo zbog povratka u svoju drugu domovinu gdje je ranije nosio dresove Grasshoppersa i Schaffhausena.

Pavlović je za vrijeme igranja u Seriji A u nekoliko navrata bio pozivan i u reprezentaciju BiH dok je na njenom čelu bio Mehmed Baždarević. U dresu s državnim grbom odigrao je ukupno dvije utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi