Luis Enrique u novim problemima pred revanš

Mascherano upitan za meč

Luis Enrique u novim problemima pred revanš

E. Čaušević

Barcelona je sinoć u Torinu poražena sa visokih 3:0 od Juventusa u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

Katalonci su ponovo razočarali svoje navijače lošom igrom, te se nalaze pred teškim zadatkom u revanšu koji se igra na Nou Campu. Ipak, tu nije kraj problemima za Luisa Enriquea jer će prema svemu sudeći revanš utakmicu propustiti Javier Mascherano.

Argentinski reprezentativac već neko vrijeme ima problema sa povredom mišića lijeve noge zbog čega će gotovo sigurno biti izgubljen za revanš utakmicu. Pored svih dešavanja u Barceloni u posljednje vrijeme ovo će biti još jedan od problema za španskog stručnjaka.

Iako je Barcelona u osmini finala napravila čudo protiv PSG-a u revanšu na Nou Campu sada je teško očekivati da će to Katalonci uraditi protiv Juventusa. Mascherano će propustiti duel protiv Juventusa kako bi bio spreman za okršaj s Real Madridom koji se igra nekoliko dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi