Jutrošnji potez najbolje govori koliko je Messi ljut
Foto: EPA

Odbio trenirati sa ostatkom ekipe

Jutrošnji potez najbolje govori koliko je Messi ljut

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone doživjeli su sinoć težak poraz na gostovanju protiv Juventusa (3:0) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Katalonski klub odigrao je još jednu katastrofanu utakmicu i nalazi se u veoma teškoj situaciji pred revanš utakmicu na Nou Campu. Mnogi su poručili da Barca nema snage da napravi preokret kao protiv PSG-a, jer je Juve pročitao igru ove ekipe.

Jasno je da stvari u svlačionici Barcelone i nisu najbolje. Igrači su tražili od Luisa Enriquea da ne stavlja u prvu postavu Mathieua, ali on je to uradio i upravo je Francuz bio najlošija karika u igri Barce. Naravno, nisu se istakli ni MSN u napadu, a posebno na udaru navijača bili su Messi i Neymar. 

Da stvari neštimaju baš najbolje na Nou Campu najbolje se vidjelo na jutrošnjem treningu. Marca je objavila danas da je Messi odbio trenirati s ostatkom ekipe, te da je jutrošnji trening odradio sam u teretani. Čini se da je Argentinac poprilično ljut na nekoga u ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi