Luis Garcia stiže u Sarajevo

U sklopu turneje trofeja Lige prvaka

Luis Garcia stiže u Sarajevo

Midhat Šljivak

Nekadašnji španski reprezentativac Luis Garcia boraviće u Sarajevu 6. oktobra to u sklopu Unicredit turneje trofeja Lige prvaka.

Trofej Lige prvaka u Sarajevo stiže 6. oktobra, a kao ambasador će se pojaviti osvajač Lige prvaka s Liverpoolom 2005. godine Luis Garcia.

On će od 14 do 15 sati u Vijećnici potpisivati autograme, a svi oni koji žele će moći da se fotografišu s nekadašnjom zvijezdom Redsa.

Trofej Lige prvaka će u Sarajevu biti od 14 do 20 sati, a svi koji se žele fotografisati s legendarnim peharom, ali Luisom Garciom, mogu to učiniti prijavom na zvaničnoj stranici turneje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi