Luis: Mourinho napravi više štete nego koristi

Brazilac o bivšem treneru

Luis: Mourinho napravi više štete nego koristi

Brazilski fudbaler Filipe Luis nakon odlaska iz Chelseaja je prokomentarisao način rada Josea Mourinha. 

Odbrambeni nogometaš Atletico Madrida tijekom epizode u Chelseaju nije bio u prvom planu Mourinha, ali unatoč tome o svom bivšem treneru nema ružno mišljenje i smatra da je Portugalca teško opisati. 

"Ponekad je u pravu, ponekad nije. Nekad ljudi kažu da ono što on govori je apsurdno, ali drugi će reći: 'Znate šta, u pravu je.' To je njegov način rada i za mene je normalan", rekao je Luis, te dodao:

"Teško ga je opisati. Ima svoj način na koji se obraća medijima, pogotovo kad tim gubi. Ponekad nanese štetu igračima, neki igrači se nauče na kritike, a neki još više potonu. Ovisi o igraču", zaključio je Luis. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, Filipe Luis se na Vicente Calderon vratio u ljetnom prijelaznom roku za svotu od 16 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije