Bijesni Suarez dobio poruku: Poštuj klub i kolegu iz ekipe
Foto - Screenshot

Nezadovoljan zbog izmjene

Bijesni Suarez dobio poruku: Poštuj klub i kolegu iz ekipe

Midhat Šljivak

Napadač Atletico Madrida Luis Suarez nije bio previše zadovoljan činjenicom da je zamijenjen u utakmici protiv Salzburga.

Madridski tim je slavio sa 2:0 i osigurao je plasman u nokaut fazu Lige prvaka, no urugvajski napadač je na klupi pokazao veliko nezadovoljstvo.

Nije mu se dopalo to što je zamijenjen. Vidljivo je to bilo po njegovom ponašanju na klupi, a lekciju mu je očitao legendarni Kiko.

"Ne sviđa mi se njegova reakcija. Mora biti više samokritičan, nije igrao dobro i Atleticu je trebalo nešto drugo. Trebao bi poštovati klub i kolegu koji ga je zamijenio. Kao bivšem fudbaleru mi se ne sviđa njegova reakcija", poručio je legendarni Kiko.

Interesantno je svakako da nije samo Suarez ljutito reagovao zbog izmjene. Isto je napravio i Saul, ali ovaj duo se samo na sebe može ljutiti jer su igrali skromnu utakmicu.

Diego Simeone je nakon utakmice opravdao igrače i njihove reakcije:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Logično je da su ljuti. I ja bih bio jer u ovakvim utakmicama želite igrati svih 90 minuta. Razumljiva je njihova reakcija", poručio je trener Atletica.

Kiko je za Atletico igrao od 1993. do 2001. godine i zabio je 48 golova u 225 odigranih utakmica.

Top Komentari

user1599499530
Neka se pazi simeone sledeci put da ga ova budala ne ujede,ja bi njemu brnjicu stavio prije utakmice.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi