Luis Suarez je od sinoć rekorder Lige prvaka, ali ovim rekordom se sigurno neće hvaliti
Foto - EPA

Ne može da zabije na gostovanjima

Luis Suarez je od sinoć rekorder Lige prvaka, ali ovim rekordom se sigurno neće hvaliti

M. Šljivak

Luis Suarez nije uspio postići pogodak protiv Bayerna.

Utopio se urugvajski napadač u sivilo Atletico Madrida koji je na kraju doživio težak poraz od 4:0.

Činjenica da nije ni sinoć zabio pogodak na gostovanju omogućila je Suarezu da ispiše neslavan rekord. On je prvi napadač koji je igrao u 22 uzastopne utakmice na gostovanjima u Ligi prvaka i u njima nije uspio da zabije gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On već pet godina nije postigao gol na gostovanju u Ligi prvaka. Sada su to 22 uzastopne utakmice, a postoji mogućnost da se ova cifra još i poveća u narednim susretima.

Iza sebe je Suarez ostavio Nwankwa Kanua koji 21 uzastopni meč nije uspio da zabije gostujući gol, te Arifa Ardema (20).

Top Komentari

Noone
Ne volim ga vidjeti.. Teški idiot i pi*** na terenu. Ima još jedan rekord, primio je 12 golova od istog kluba u par mjeseci.. Hahahahha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi