Luis Suarez večeras u Pragu želi prekinuti najveću noćnu moru u svojoj karijeri

Već četiri godine nije zabio gol

Luis Suarez večeras u Pragu želi prekinuti najveću noćnu moru u svojoj karijeri

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras gostuju u Pragu kod Slavije u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonci su apsolutni favoriti večeras protiv Slavije i sve osim pobjede Barcelone će biti veliko iznenađenje. Ernesto Valverde će na teren poslati vjerovatno najjači sastav i neće ništa rizikovati.

Očekuje se da od prve minute u napadu budu Lionel Messi, Luis Suarei i Antoine Griezmann koji su za vikend briljirali u pobjedi protiv Eibara (0:3.).

U centru pažnje će biti Suarez koji će večeras pokušati prekinuti crnu seriju. Urugvajac je u veoma dobroj formi jer je na pet mečeva ove sezone postigao već sedam golova.

Međutim, za njega su utakmice u gostima u Ligi prvaka postale prava noćna mora. On već četiri godine nije dao gol u gostima u ovom takmičenju i večeras u Pragu će sigurno dati sve od sebe da to promijeni.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Posljednji put kada je Suarez dao gol u gostima u Ligi prvaka bilo je u meču Rome i Barcelone na Olimpicu u septembru 2015. godine. Od te utakmice uputio je 59 šuteva ka golu protivnika u gostujućim mečevima, ali nije uspio zabiti gol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dinas
Vise je ljudi ujeo nego golova dao
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi