Luiz Adriano: Dosta upita, ali ništa službeno

Brazilac na meti mnogih klubova

Luiz Adriano: Dosta upita, ali ništa službeno

Edmir Škorić

Brazilski napadač Luiz Adriano tvrdi da je bilo dosta upita, no da nije stigla nije službena ponuda.

Adriano je zaludio Evropu svojim nastupima i golovima u grupnoj fazi Lige prvaka. Brailac je postao meta mnogih evropskih velikana, ali tvrdi da još nije dobio nijednu ponudu.

“Dobio sam puno upita, no ništa službeno. Ipak, nešto se možda i dogodi ove zime, možda odem u Italiju, Englesku ili Španiju”, izjavio je Adriano za ESPN, dodavši:

“Još uvijek imam ugovor sa Šahtarom, ali moram gledati ono što je najbolje za moju budućnost. Ako budem zadovoljan ponudom, promijenit ću ekipu”.

Adrianov ugovor sa klubom iz Donjecka traje do kraja naredne godine. U ovoj sezoni je u 20 utakmica u dresu ukrajinskog kluba postigao 14 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.