Luiz Adriano na korak od moskovskog Spartaka

Konačno napušta Milan?

Luiz Adriano na korak od moskovskog Spartaka

Endin Čaušević

Brazilski napadač Luiz Adriano već godinu dana pokušava da napusti ekipu Milana, ali mu to nikako ne polazi za rukom.

Luiz Adriano je prošlog januara bio na korak od prelaska u Kinu, ali mu je transfer propao u zadnjem trenutku. Brazilac je ljetos odlučio ostati u Milanu kako bi se izborio za mjesto u prvom timu, ali je očito da je napravio grešku.

Italijanski mediji prenijeli su večeras da je Adriano konačno našao novi klub, te da bi sutra trebao potpisati za moskovski Spartak. Brazilac je otputovao u Njemačku gdje se priprema ruski tim i sutra će odraditi ljekarske preglede.

Ovaj 29-godišnji napadač u ljeto 2015. godine stigao je na San Siro kao veliko pojačanje iz ukrajinskog Shakhtara, ali se na kraju pokazao kao veliki promašaj. Adriano se nada da će u Spartaku ponovo vratiti svoju staru formu kada je odličnim igrama izborio i poziv u reprezentaciju Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije