Luiz: Spremni smo za sve i ne bojimo se nikoga

Defanzivac PSG-a

Luiz: Spremni smo za sve i ne bojimo se nikoga

Ekipa PSG-a je pobjedom u Londonu potvrdila plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Jedan od najstandardnijih igrača u timu Paris Saint-Germaina David Luiz sinoć je igrao protiv svog bivšeg kluba, koji je na kraju utakmice uspjeh pripisao cijeloj ekipi.

"Mislim da je ovo utakmicu u kojoj smo pobijedili zahvajujući sjajnoj timskoj igri. Chelsea je igrao dobro, posebno u prvom poluvremenu, ali nismo im dopustili da se previše razigraju. Zadovoljan sam pobjedom i drago mi je što idemo dalje. Spremni smo za svakog protivnika i nikoga se ne bojimo", rekao je Luiz, koji se potom osvrnuo na svoje duele sa Diegom Costom:

"On je fantastičan igrač. Nema mnogo takvih napadača koji su uvijek opasni i uvijek ga je nezgodno čuvati. Iako nam je postigao jedan gol, mislim da smo ga ipak uspjeli dobro zaustaviti".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, PSG je Chelsea savladao ukupnim rezultatom 4-2 u dvije utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi