Luka Jović dobio obećanje od Uprave Real Madrida!

Srbijanac konačno zna na čemu je

Luka Jović dobio obećanje od Uprave Real Madrida!

Srbijanski napadač Luka Jović (22) nikako se ne snalazi otkad je ljetos dres Eintrachta iz Frankfurta zamijenio dresom Real Madrida. 

Iako je plaćen čak 60 miliona eura, Jović vrlo rijetko igra, a u bitnijim utakmicama većinom ne dobija ni minut na terenu.

Mnogo se u posljednjih nekoliko sedmica špekuliše o njegovoj sudbini u januarskom prelaznom roku, ali ako je vjerovati onome što piše 'Defensa Central', on će ostati u Madridu jer je dobio obećanje od Uprave kluba.

Naime, Joviću je rečeno da će u nastavku sezone dobijati mnogo više šansi da igra te je od trenera Zinedina Zidana traženo da ga koristi i u onim bitnijim mečevima kao što je El Clasico u kojem prije nekoliko dana nije dobio ni minut.

To bi navodno trebalo uvjeriti ovog mladog napadača da i u drugom dijelu sezone ostane u Realu jer će dobiti šansu da pokaže šta zna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, za njegove usluge interesovali su se brojni klubovi a prije svega oni iz Engleske. Izgleda da će oni morati pričekati barem do ljeta ako ga žele dovesti.

Jović je ove sezone postigao samo jedan gol za Real a upisao je ukupno 14 utakmica u kojima je većinom ulazio s klupe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Luka Jovic Srbijanac ili Bosanac, koliko znam Luka Jovic je rodjen u BiH, pa ne moze biti Srbijanac, vec moze biti Bosanac.
1 0
teddy sheringham
Čuj sad zna na čemu je. Hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi