"Luka Jović ne bi trebao odigrati više nijedan minut u dresu Reala"

Bivši igrač Kraljeva tvrdi

"Luka Jović ne bi trebao odigrati više nijedan minut u dresu Reala"

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Luka Jović još jednom je razočarao u dresu Reala.

Jović je bio starter u finalu Superkupa Španije protiv Atletico Madrida, no odigrao je očajnu partiju i kasnije je zamijenjen.

Bivši igrač Reala Alvaro Benito smatra da Jović ne bi trebao više igrati za madridski klub.

"Zauzeo je poziciju 'devetke', a nijednom se nije okrenuo da vidi ko dolazi iza njega. To dosta govori kakav je on igrač. Jasno je da on nije igrač koji može da igra ovako važne mečeve za Real. Po mom mišljenju, ne bi više trebalo da odigra nijedan minut. Ovo je Real, mora da igra na najvišem nivou", rekao je Benito.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako je plaćen 60 milion aeura, Jović je zabio tek jedan gol u La Ligi u 17 utakmica, dok je u polufinalu Superkupa protiv Valencije uspio upisati asistenciju. No, sveukupno, premalo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sejo1979
Tako im i treba kad kupe igraca koji kednu sezonu odigra dobro u Bundesliga i jos ga plate 60 million.
8 1
Benjamingst
Prevara od igraca
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi