Luka Jović već napušta Real Madrid?!

Navodno odlazi na posudbu

Luka Jović već napušta Real Madrid?!

E. Škorić

Iako je stigao prije samo nekoliko mjeseci, srbijanski napadač Luka Jović na izlaznim je vratima Real Madrida.

Don Balon, koji nije baš od prevelike povjerljivosti, tvrdi da Jović nije impresionirao trenera Zinedinea Zidanea, koji je odlučio da ga pošalje na posudbu.

Nije poznato gdje bi Jović mogao da ode na posudbu, ali to bi zaista bilo iznenađujuće nakon što se španski klub dosta namučio da ga kupi od Eintracht Frankfurta za 60 miliona eura.

Samo je onda pitanje na koga bi Zidane računao u vrhu napada za narednu sezonu. Osim Karima Benzeme, nema drugog ozbiljnog napadača, mada Kraljevi još uvijek imaju vremena da dovedu novog špica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kao zamjena za Jovića spominje se Stuani, koji bi za samo sedam miliona eura mogao da dođe kao rezerzvno rješenje iz Girone.

Don Balon odlazi daleko, pa navodi da bi i sam Zinedine Zidane mogao napustiti klub jer mu Florentino Perez nije ispunio glavne ciljeve - dovođenje Paula Pogbe i prodaja Garetha Balea, ali svakako je sretan što je u klub došao Eden Hazard iz Chelseaja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi