Željezničar bez Juričića na Borac

Suspenzija

Željezničar bez Juričića na Borac

E. Škorić

Napadač Željezničara će propustiti duel sa Borcem narednog vikenda.

Plavi trenutno vode s 2:1 u Mostaru protiv Veleža, a drugi gol za goste s Grbavice postigao je Luka Juričić.

On je u 37. minuti pogodio za preokret Željezničara na stadionu Rođeni, ali je u nastavku "požutio" i zbog te javne opomene propustit će derbi s Banjalučanima.

Juričić je imao dva žuta kartona, danas je skupio treći, pa slijedi utakmica pauze za napadača sarajevskog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim njega, suspenzija prijeti Mladenu Veselinoviću i Mustafi Mujezinoviću, koji također imaju po dva žuta kartona. Veselinović nije na terenu, Mujezinović jeste i morat će biti oprezan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BHFanataic
Gle čuda da jedini momak u kakvoj takvoj formi neće igrati protiv Borca...
17 1
pjanke.sa
Bravo za Vicinu mafiju. Ovako se pametno osvajaju bodovi. Sta kaze onaj od 30 osvojili 28. sve na ovakva neprimjetna kartoniranja prije utakmice sa njima. Fuj! Mislim hebo Zelju nego nako.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi