11

Komentari (11)

starigrad
Sarajevo će na kraju imati od više od borca
starigrad
Bod više od borca
Kremenko
Borac sigurno osvaja. Vice je vidio da moze radii sta hoce, a on je primitivac kao i dodik i nece stati. Prvenstvo je trebalo zaustaviti... klubovi bi trebali bojkotovati ... ali savako radi za svoju zadnjicu... ovi sto su izborili evropu nece bojkot... jer ce uefa suspendirati sve. Jedini nacin da se nesto promjeni je da sve stane.
zevs
hebo te život. pa ovdje svaki potez je neka teorija zavjere
pjanke.sa
Bravo za Vicinu mafiju. Ovako se pametno osvajaju bodovi. Sta kaze onaj od 30 osvojili 28. sve na ovakva neprimjetna kartoniranja prije utakmice sa njima. Fuj! Mislim hebo Zelju nego nako.
memara86
*p!p!t@*
Lakat po sred nosa, zbog toga je dobio karton...
pjanke.sa
pjanke.sa
@*p!p!t@* jako simptomaticno. A postaje i romanticno.
*p!p!t@*
Ne pričam generalno, nego za karton Juričića. Kasnije je Zvonić za istu stvar nad njim dobio žuti...
BHFanataic
Gle čuda da jedini momak u kakvoj takvoj formi neće igrati protiv Borca...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.