Možete li na fotografiji iz 1998. godine prepoznati dvojac iz FK Željezničar?

Zanimljiva fotografija

Možete li na fotografiji iz 1998. godine prepoznati dvojac iz FK Željezničar?

E. Škorić

Napadač Plavih objavio je na svoj Facebook profil zanimljivu fotografiju.

Unutar jedne fotografije su zapravo dva različita vremenska doba, ali kako Luka Juričić kaže - nogometna braća od 1998. godine.

Na fotografiji su, dakle, golgeter Željezničara i njegov današnji saigrač Luka Miletić. Nogometni put im je bio razdvojen, a na kraju su se obojica skrasila zajedno na Grbavici.

Juričić je rođen u Njemačkoj, ali je igrao u Hrvatskoj za Neretvanac i Šibenik, dok je ranije bio u Širokom Brijegu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tri godine stariji Miletić (26) rođen je u Mostaru i također je igrao za nekoliko hrvatskih timova, dok je u BiH igrao za Čelik i Vitez prije Željezničara, a ponikao je u Brotnju iz Čitkuka i bio član juniorske ekipe Zrinjskog.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Ja odvratne djece, braćo mila...
3 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi