Kosorić i Bekrić u odabranom društvu
FOTO: Armin Heric, www.fkz.ba

Svečano na Grbavici

Kosorić i Bekrić u odabranom društvu

S. Mlaćo

Iskusni dvojac FK Željezničar Aleksandar Kosorić i Samir Bekrić proslavio je jučer jubileje na Grbavici.

Naime, zeznjak Plavih, Samir Bekrić, na utakmici 1/16 finala Kupa BiH protiv Budućnosti odigrao je svoju 200. utakmicu u plavom dresu. Jubilej je proslavio i Aleksandar Kosorić koji je na subotnjem susretu s Olimpikom ubilježio svoj 100. nastup.

Samir Bekrić je u dresu Željezničara odigrao 202 utakmice i postigao 45 golova. Debi je ubilježio 10. marta 2007. godine na Grbavici kada je Željezničar savladao Jedinstvo sa 3:0. S Plavima je osvojio tri titule prvaka BiH i jedan Kup naše zemlje.

Aleksandar Kosorić je na Grbavicu stigao na ljeto 2014. godine, a debitantsku utakmicu odigrao je 17. jula 2014. godine protiv makedonskog Metalurga. Na 100 odigranih utakmica postigao je tri gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar im je putem zvanične stranice uputio iskrene čestitke.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SrednjaBosna
Zeznjak
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi