Luka Miletić se na proljeće vraća na teren
Miletić se prije šest mjeseci povrijedio u meču protiv Tuzla Citiya na Bilinom polju

Defanzivac Čelika se u Zagrebu oporavlja od teške povrede

Luka Miletić se na proljeće vraća na teren

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon 13. kola u Premijer ligi zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa 16 bodova na svome kontu.

Očekivali su najvjerniji navijači i bolje rezultate, te poziciju na tabeli, posebno nakon dobrog starta prvenstva i pobjeda u gostima protiv Veleža i Širokog Brijega.

Ipak loši rezultati u posljednje vrijeme i promjena trenera doveli su Zeničane do pozicije, gdje su bliži donjem dijelu i borbi za opstanak nego borbi za izlazak u Evropu.

Sigurno da je hendikep za Zeničane i to što su u sezonu ušli bez Luke Miletića, kojem su pukli prednji križni ligamenti prije šest mjeseci na utakmici protiv Tuzla Citiya.

Ovaj defanzivac oporavlja se u Zagrebu, a za SportSport.ba kratko je istakao da svoj oporavak očekuje na proljeće.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Zagrebu sam već neko vrijeme, imam redovno terapije ujutru, gdje sam i operisan, dok poslijepodne radim samostalno u teretani. Očekujem naredne sedmice da počnem lagano trenirati i na terenu, ali moj povratak na teren biće u drugom dijelu sezone. Želim oporavljen i spreman dočekati zimske pripreme, te s ekipom dobro se pripremiti za nastavak sezone. Redovno se čujem s igračima, nadam se da će do kraja polusezone osvojiti što više bodova". kazao je za SportSport.ba, Luka Miletić.

Mnogi su mišljenja da je Miletić igrao od početka sezone u tandemu sa Vrhovcem, da bi crno-crveni na svome kontu imali nekoliko bodova više. Njih dvojica su odlično slagali u prošloj sezoni, ali teška povreda Miletića protiv Tuzla Citya odvojila ga je od terena čitavu polusezonu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi