6

Komentari (6)

user253
Još jedan dokaz da Luka Modrić nije ni blizu najboljeg igrača svijeta (možda nekad bude), već je zlatnu kopačku dobio kao igrač Hrvatske reprezentacije koja je osvojila Mundijal.
gaziiiiJAaaa
Ako nije problem da nam kazes koje su godine nasi SUSJEDI osvojili Mundijal..? Svaka cast Modricu, MAJSTOR JE..
user253
Uh, u pravu si, nisu osvojili već su bili u finalu Mundijala, lapsus. Mislio sam da se to finale najviše "pikalo", uz činjeicu da je Realov igač pa da Modrić uopšte dođe u obzir za sam izbor, a isto tako mislim da je on daleko od tog kvaliteta i da nije zaslužio zlatnu kopačku.
criticos
Pierre-Emerick Aubameyang + Joao Felix + Son Heung-Min mogu skupa čistiti Džeki kopačke i dodavati loptu na treningu. Smiješno! Benzemu neću ni da komentarišem.
Zaštita Identiteta
A šta je uradio prošle sezone vrijedno tog preseravanja iz tvog komentara?
teddy sheringham
Toliko o zlatnoj lopti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.