14

Komentari (14)

Samo_Realno
Najuspjesniji i najtrofejniji nogometas / fudbaler ne Balkana, nego sve istocno od Njemacke i Italije.
DDG
56. prilog o Modriću u ovoj godini na ovom portalu. Što je najgore, “novinari” sa ovog portala jedan drugog, pa čak i sami sebe demantuju u tim objavama. Ništa protiv Luke, vrhunski i uspješan fudbaler, ali dosta više.
user1666065968
**** te Modric vise...covjece,on ima 40god,jesi ti normalan,kao da ti je on tata. Nadji nesta zanimljivije,ovo iritira ljude.
Culer
Evo ga. Ne može dan bez njega. Sutra je u pašteti.
DOKTOR_GAZ_
Samo se SAGNITE NAJVECEM IGRACU SVIH VREMENA sa prostora Balkana..GRANDE LUKA MODRIC..zamisli DVOZUBI u istu recenicu stavljali PJANICA i LUKU..
topnik1980
Evo *****a na jutro **** te modric u tu guzicu usranu hahahaaa
Tutumaca
Evo ga nekad zna bit realan
Frane
Modrić osim što je igrao za Zrinjski i jedini s Balkana osvojio zlatnu loptu poseban je i po tome što je daleko najduže izdržao kod jedača vlastite djece Pereza, pa njemu su u cvijetu mladosti letili ko fišek Ronaldo i Benzema. Grand luKita
BosanskaSvedska
Mozda si mislio na ex Jugoslaviju,Bugarska ulazi u balkan,a 94 je Stoickov pobjedio
Amansio
Stoickov u Europi u svijetu je bio Romario
BosanskaSvedska
Kako god dobio je!
Stoičkov?Za Bugarsku da za čitav Svijet ne.Može li ti u tu tintaru stati da je Luka osvojio 5 LP i poslije odlaska Ronalda a Hristo?Smješan si kad zadojen kao dijete pokušavaš reći da tvoj zanat vrijedi više nego moja diploma fakulteta.
BosanskaSvedska
Kad ga tolko volis odvedi ga sebi kuci u krevet i mirna Bosna!
Sipuga
**** te tvoja diploma u guzicu Kad mozes sa njom brisati cmar bez posla.takvih na pretek sa kupljenim diplomama Kad dodju na poso neznaju 2 i 2 sabrati sa mozgom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti