Odbio Real Madrid jer želi igrati s Messijem u Barceloni?

Fekir u centru pažnje španskih medija

Odbio Real Madrid jer želi igrati s Messijem u Barceloni?

E. Čaušević

Zvijezda francuskog Lyona, Nabil Fekir, ovog ljeta će sigurno biti jedan od fudbalera za kojeg će se boriti mnogi evropski velikani.

Fekir je na sebe skrenuo pažnju odličnim igrama u dresu Lyona, a u posljednje vrijeme se dosta špekuliše da će promijeniti sredinu. Veliki interes za njega pokazao je Arsenal, no španski mediji tvrde da će ovaj igrač karijeru nastaviti u La Ligi.

Navodno, Real Madrid je kontaktirao Lyon u vezi Fekira, ali od igrača je stigao negativan odgovor. Kako prenosi španski Diario Gol, Fekir je poručio da ne želi potpisati za Real Madrid, te da će još neko vrijeme sačekati ponudu Barcelone.

Fekirova velika želja je da potpiše za katalonski klub i da ostvari svoj san tako što će zaigrati zajedno sa Lionelom Messijem. Ovaj 24-godišnji francuski fudbaler je u nekoliko navrata potvrdio da mu je želja odlazak u Barcelonu, a mnogi vjeruju da bi on bio idealna zamjena za Andresa Iniestu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi