8

Komentari (8)

87618
Luka Modric je najbolji igrac svih vremena sa nasih prostora pa i malo sire , tacka
rabodimis
A ti imas 13 godina i Luka je sve cega se sjecas ? On moze samo bit u drustvu najboljih al najbolji tesko.. Sta je jedan Pape radio sa loptom Luka samo moze sanjat da i on moze nesto slicno uradit.. Mnogo je njih bilo bolje od Luke ako gledas sva vremena, pogotovo nas prostor.. Evropski Brazil, strasnih igraca je bilo ovde prijatelju..
Presidente
Pape i Modric. To ne ide u recenicu. Smijesno citati.
rabodimis
@ Manager Ja ti kazem kao gledaoc, za neke stvari trebas imat i srece u zivotu.. Po tom kako ti gledas bolji je haman i od Messija.. Iskreno ja ne bih Papeta mijenjao za 3 Luke. Volim brate vidjet kad ih majstor baca na glave, a Luka je odlican saraf u sistemu, nije neki individualac.. Mozemo ga zvat najtrofejnijim ali najboljim tesko.. Znam ja da se igra za trofeje ali kad Pape povalja kompletnu odbranu jedne Argentine, vise puta.. to je za mene ko kad te pjesma pogodi, polupao bih sve case i tanjire od neke dobrile.. XD Mislim postujem ja Luku i njegove trofeje al bih radije da gledam Papeta, ako me razumijes, zbog njega sam bez daha ostajao.. Da je covjek igrao za Barcelonu bio bi Messi prije Messija, realno..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.