10

Komentari (10)

Goran3
Navijam za Real Ali ja ne bih uopste obracao paznju kad neki hrvatski nogometas srpski svejedno da gol iz razloga kad Dzeko pogodi oni ne pisu o tome sportsport.ba kao da jedva ceka znaci odmah naslov drugi razlog nebi zbog ovih mrzitelja Bosne koji su rodjeni U Bosni a mrze je I onda dodju ovdje na portaĺ sire mrznju I velicaju tudje to su dovoljna dva razloga a Modricu za gol svaka cast
user1578504310
Koji si ti debil
Vienner
Lessi se vraca kuci svake godine pokiso Prosle godine jaja prodavao 8 eura skoljka sve kupili Bavarci
Alen23
Izgubi od Shaktara i dobijes Barsu filmska atrakcija
MaxBavarac
Izrael na aparatima...
Realist
Maestro Luka Modrić
bazaorao
Dok je lesi u barci nema od njih nista
juve10
Trebali su davno skontati da ga puste a ne da im lik sam trazi. Po utakmici ne pretrči 2 km.
korona
O cemu ti pricas pogledaj ko je koliko pretrco pa onda ostavljaj komentare
Śmeker007
Covjek misli kao i vecina "real feel" jer je u pravu, djeluje kao da nista ne trci, i ako je zvijezda mora da se bori a ne samo da naprijed stoji i ceka loptu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.