Luka Žorić pojačao Unicaju

KK Zagreb ostao bez ponajboljeg košarkaša

Luka Žorić pojačao Unicaju

Svega nekoliko dana nakon što je sa Zagreb Croatia osiguranjem osvojio naslova prvaka Hrvatske, košarkaški reprezentativac Hrvatske Luka Žorić (26) preselio je u redove španjolskog prvoligaša Unicaje iz Malage.

Žorić je transfer u Španjolsku dogovorio još u ožujku, a za novi klub je potpisao ugovor na tri godine. "Žorić može igrati na poziciji četiri i pet. Ima kvalitetan skok i šut i vjerujem kako smo načinili dobar posao", poručio je trener Chus Mateo koji je prošlog tjedna boravio u Zagrebu.

Centar hrvatske reprezentacije dolazi u Malagu kao najbolji igrač NLB lige i hrvatskog prvenstva, a u svom prvom medijskom istupu u Španjolskoj naglasio je kako se nada da neće razočarati, ali i dodao kako se ne boji ničega.

"Stigao sam u jedan od najboljih španjolskih klubova i trebat će mi vremena da se priviknem na grad i momčad, no siguran sam da mogu igrati na visokom nivou," kazao je 210 centimetara visoki Žorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.