Luka Žvižej pojačao Celje

Povratak kući

Luka Žvižej pojačao Celje

Adnan Beganović

Rukometni reprezentativac Slovenije, Luka Žvižej, napustio je Szeged i karijeru će nastaviti u svom matičnom klubu Celju.

Žvižej i Celje potpisali su četverogodišnji ugovor, a reprezentativac Slovenije šesto je pojačanje Celja za narednu sezonu. Prije Žvižeja ugovor s prvakom Slovenije potpisali su Mirko Alilović, Damir Gajič, Momir Rnič, Carlos Prieto i Nejc Poklar.

Žvižej je karijeru počeo u Celju, a nastupao je još za Teku Cantabrio, Barcelonu s kojom je osvojio Ligu šampiona, te za već spomenuti Szeged

Žvižej i Celje potpisali su četverogodišnji ugovor, a reprezentativac Slovenije šesto je pojačanje Celja za narednu sezonu.

Prije Žvižeja ugovor s prvakom Slovenije potpisali su Mirko Alilović, Damir Gajič, Momir Rnič, Carlos Prieto i Nejc Poklar.

Žvižej je karijeru počeo u Celju, a nastupao je još za Teku Cantabrio, Barcelonu s kojom je osvojio Ligu šampiona, te za već spomenuti Szeged.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti