Lukačević od naredne sezone u Osijeku?

Bivši bh. reprezentativac traži klub

Lukačević od naredne sezone u Osijeku?

Edmir Škorić

Nekadašnji bh. reprezentativac i član nekoliko premijerligaških klubova, Josip Lukačević, mogao bi karijeru nastaviti u Osijeku.

Josip Lukačević (26) do prošle je sezone nosio dres vinkovačke Cibalie, no nakon što mu je istekao ugovor, sada kao slobodan igrač ima priliku potražiti novu sredinu.

Bivši igrač Orašja, Širokog Brijega i Čelika pregovara sa Osijekom, te postoji mogućnost da od naredne sezone nosi dres te momčadi. Ipak, pregovori na relaciji Lukačević - Osijek su se pomalo usporili, obzirom da iz Gradskog vrta nisu spremni ispuniti sve zahtjeve rođenog Brčaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti