Lukačević strijelac, Dinamo prvi
Lukačević je Butininu mrežu zatresao u 85. minuti

Hrvatska, 24. kolo

Lukačević strijelac, Dinamo prvi

Fudbaleri Dinama večerašnjom pobjedom protiv Cibalije u Vinkovcima (4:3) iskoristili su kiks Hajduka, koji je nekoliko sati ranije poražen od Osijeka (0:1), a domaćim nije pomogao ni pogodak našeg internacionalca Josipa Lukačevića.

Cibalija je povela u 49. minuti iz jedanaesterca. Robert Kovač je srušio Pavličića, a kazneni udarac u gol je pretvorio Željko Maličić. Sredinom drugog poluvremena Vinkovčani su uduplali prednost. I ovaj put u glavnoj ulozi je bio Pavličić, koji je u 71. minuti prekrasnim udarcem iz slobodnog udarca po drugi put matirao Butinu.

Dva gola u Butininoj mreži primorali su Zagrepčane da krenu na sve ili ništa, a otvorena igra rezultirala je golom već u 73. minuti. Strijelac je bio Tomečak, a isti igrač je sedam minuta kasnije izjednačio rezultat.

I drugi primljeni pogodak nokautirao je domaće fudbalere, koji su u 82. minuti ponovo kiksali, a Sivonjić je donio prednost Dinamu (3:2). Ipak, igrači Cibalije se uspjevaju oporaviti, a nakon akcije našin internacionalaca Edina Husića i Josipa Lukačevića u 85. minuti, ovaj drugi izjednačuje rezultat na 3:3. Kada se činilo da će uslijediti podjela bodova ponovo je na scenu stupio Sivonjić koji svojim drugim golom donosi Dinamu tri važna boda.

Rezultati 24. kola
Cibalija – Dinamo 3:4
Osijek – Hajduk 1:0
Sesvete – Šibenik 0:1
Inter – Slaven Belupo 1:0
Zadar – Rijeka 3:1
Varteks – Zagreb 1:2

Poredak
Dinamo 52 boda, Hajduk 51, Šibenik 38, Slaven Belupo 36, Rijeka 35, Osijek 32, Varteks 31, Zagreb 31, Cibalia 27, Inter 24, Zadar 23, Croatia Sesvete 20.
 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije