Lukaku će ostati u Anderlechtu?

Lukaku će ostati u Anderlechtu?

Edmir Škorić

Real Madrid, Chelsea i Liverpool zagrijani su za belgijskog reprezentativca Romelu Lukakua, no 17-godišnje "čudo od djeteta" ne želi napustiti Anderlecht, bar tako tvrdi njegov menadžer.

Lukaku je prošle sezone postigao 15 pogodaka u 25 utkamica, te košta vrtoglavih 20 miliona eura.

"Niti jedan od klubova se nije službeno javio Anderlechtu, no znamo da su predstavnici Reala u nekoliko navrata dolazili gledati Lukakua", kazao je menadžer mladog napadača, dodavši:

"Najbolji senarij za Lukakua jest da Anderlecht ostvari plasman u Ligu prvaka i da se kroz utakmice u tom natjecanju dodatno nametne budućim kupcima. I on to priželjkuje, želi ostati u svom klubu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.