Lukaku igra za jedan, želi u drugi, a trenira u trećem klubu!
Lukaku želi u Italiju, ali Inter ima još samo četiri dana da završi transfer, pošto na Otoku prelazni rok traje do 10. ovog mjeseca

Belgijanac čeka rasplet situacije

Lukaku igra za jedan, želi u drugi, a trenira u trećem klubu!

E. Škorić

Belgijski napadač Romelu Lukaku i dalje želi u Inter, ali je član Manchester Uniteda.

Inter je slao ponude Manchesteru za Lukakua, no one su odbijene, pa je Belgijanac bio blizu transfera u Juventus u razmjeni Crvenih vragova i Stare dame (Dybala bi išao u suprotnom pravcu, op.a). Sada kada je i to propalo, još postoji nada da bi centarfor mogao obući dres Nerazzurra.

Tome se Interovi navijači itekako nadaju, a Lukau je propustio veći dio Unitedovih priprema baš iz razloga što se spremio za polazak u Italiju.

Inter je spreman da ga plati 70 miliona eura uz bonuse, ali italijanski velikan ima samo četiri dana 'fore' jer se prelazni rok na Otoku završava 9. augusta.

I dok Lukaku čeka konkretne vijesti i da mu Manchester da zeleno svjetlo za prelazak u Inter, on trenirao sa - Anderlechtom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je član belgijskog kluba bio od 2006. do 2011. godine, nakon čega je otišao u Chelsea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi