4

Komentari (4)

kico1234
u pravu su ljudi evo ja radim u Italiji i vidim kako se bijelci i crnci grle i rukuju i zezaju vidi se da se ne osjeti uopšte rasizam koliko mediji žele to prikazat a i stvarno crnci su postali preosjetljivi i oni i jevreji i pederi i sl.evo meni kad neko kaže da sam balija ja se samo nasmijem jer ja znam ko sam i niko drugi me ne može etiketirat kao baliju i sl. jer ja sam evropski čovjek široki shvatanja ko što bi rekli hehe i ne vredjam se lahko na svaku sitnicu i na svaku glupost
Balans
Kad shvatiš da fudbal okuplja one izgubljene i rulju koja želi da prpada negdje jer su pojedinačno niko i ništa onda će ti bit8 sve jasno ko dolazi na utakmice?
Mu'min Juventino FKS
Sta onda ti radus na ovom sajtu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.