Lukaku: Na terenu se vidi da sam sretan u Evertonu

Napadač Karamela

Lukaku: Na terenu se vidi da sam sretan u Evertonu

Napadač Evertona Romelu Lukaku igra sjajno i ove sezone i jasno je da će ga Everton teško zadržati u svojim redovima.

Za njegove usluge se interesuju gotovo svi evropski velikani, ali Lukaku poručuje da je pregovore osavio svom agentu, a da on na terenu pokazuje da je sretan u Evertonu.

"Moj agent obavlja razgovore, a ja mislim da na terenu možete vidjeti da sam sretan u Evertonu. Meni je cilj da nastavim ovako raditi. Ako pogledate najbolje fudbalere svijeta, vidjet ćete da oni stalno napreduju. Ne želim odluke donijeti rano, želim postajati sve bolji i bolji", rekao je Lukaku.

Podsjetimo da je Belgijanac trenutno prvi stijelac Premiershipa skupa sa Kaneom iz Tottenhama i Sanchezom iz Arsenala. Sva trojica imaju po 17 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi