Lukaku razočarao navijače Evertona

Ne želi produžiti ugovor

Lukaku razočarao navijače Evertona

Endin Čaušević

Romelu Lukaku ovog ljeta odlučio je ostati u Evertonu iako je imao nekoliko primamljivih ponuda.

Belgijanac je danas priznao da je razmišljao o prelasku u Juventus, ali da je na kraju izabrao da ostane u Evertonu. Navijači su oduševljeni što je Lukaku ostao u ovom klubu, ali uskoro je uslijedi hladan tuš.

Naime, iako je ostao u Evertonu čini se da Lukaku nema namjeru da to bude duže od jedne sezone. Kako pišu engleski mediji Lukaku je odbio da produži ugovor sa Evertonom jer čelnici žele da on potpiše novi petogodišnji ugovor.

Navodno, Lukaku je obećao Ronaldu Koemanu da će ostati u Evertonu, ali pod uslov da ne mora produžiti ugovor sa klubom sa Goodisona. Ova vijest je razočarala navijače Evertona koji su mislili da će Lukaku još dugo vremena nositi dres ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti