Lukaku sanja da zaigra u Seriji A i već se zna u kojem klubu

Od malih nogu prati dešavanja na Apeninima

Lukaku sanja da zaigra u Seriji A i već se zna u kojem klubu

E. Čaušević

Napadač Manchester Uniteda, Romelu Lukaku, priznao je da mu je želja da jednog dana zaigra u italijanskoj Seriji A.

Lukaku je prije nešto više od godinu dana stigao u Manchester United, a od njega i cijelog tima se tek čeka da pokažu koliko zaista mogu. Belgijanac ne krije da je veliki fan Serije A koju je još kao dijete pratio, te da mu je želja da jednog dana zaigra na Apeninima.

"Sviđa mi se ono što Juventus radi i oni imaju sjajan projekat. Svake godine pokušavaju biti jači i bez sumnje su među tri najbolja tima u Evropi. Imaju trenera koji razumije šta radi, ali i fantastične fudbalere. Naravno da je Ronaldo ispred svih, no jako mi se sviđa kako igraju Dybala i Douglas Costa. Još kao dijete sam pratio italijansku ligu koja odgovara mom stilu igre", rekao je Lukaku.

Naravno, Lukaku će brz imati da igra protiv Stare dame jer će United uskoro ugostiti ovaj tim na Old Traffordu. Ipak, zbog ove izjave navijači Crvenih đavola su jasno shvatili da Lukaku sanja da jednog dana zaigra u Italiji i to baš u dresu Juventusa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi