Lukaku odveo Belgiju do pobjede, Hazard poručio: Nije dobro što on daje golove
(Foto: EPA) Belgija je vjerovatno reprezentacija koja igra najljepši fudbal na svijetu, a Lukaku je sinoć dvije sjajne akcije Crvenih đavola krunisao golovima.

Uskoro će se naći na suprotnim stranama terena

Lukaku odveo Belgiju do pobjede, Hazard poručio: Nije dobro što on daje golove

Reprezentacija Belgije je sinoć upisala drugu pobjedu u svom drugom nastupu u Ligi nacija i to nad selekcijom Švicarske rezultatom 2:1.

Povela je Belgija poslije nešto manje od sat vremena igre, nakon sjajne akcije i gola Lukakua, ali su Švicarci uspjeli poravnati u kasnoj fazi utakmice.

Ipak, Lukaku je u samom finišu ponovo pogodio nakon još jedne odlične akcije Crvenih đavola i donio Belgiji pobjedu.

Nakon meča se Eden Hazard našalio da za njega nije dobro što Lukaku postiže golove jer će uskoro njihovi klubovi odmjeriti snage u engleskoj Premier ligi.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nije dobar znak to što je Lukaku postigao gol jer uskoro igram protiv njega. Naravno, u redu je kada postiže golove za Belgiju, ali bi bilo dobro da njegova forma ne potraje dok igra za Manchester United", poručio je nakon utakmice Hazard.

Inače, derbi devetog kola i duel Hazardovog Chelseaja i Lukakuovog Uniteda je na rasporedu naredne subote.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi