Luke Shaw: Zaboravite Messija, imao sam puno težeg protivnika

Moses je bio prava napast za beka Uniteda

Luke Shaw: Zaboravite Messija, imao sam puno težeg protivnika

Edmir Škorić

Bek Manchester Uniteda Luke Shaw govorio je o "igraču kojeg je bilo nemoguće zaustaviti".

I ne, nije riječ o Lionelu Messiju, Cristianu Ronaldu, Neymaru ili Kylianu Mbappeu. Shawov najveći neprijatelj bio je - Victor Moses. Nogometaš koji je sada u Interu na posudbi, bio je prava noćna mora za Shawa tijekom nekih ranijih okršaja u Engleskoj.

Shaw je igrao u Southamptonu, a Moses je i tada bio član Chelseaja.

Nigerijski reprezentativac bio je jedan od najboljih igrača londonskog kluba pod vodstvom Antonija Contea tijekom sezone 2016/17, kada su Plavci osvojili naslov.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ljudi uvijek misle da se šalim, ali jedna od mojih najtežih utakmica bila je protiv Victora Mosesa u mojim ranim danima kao 17-godišnjak u Southamptonu", rekao je Shaw.

"Bio je pravi izazov za mene - brz, moćan, izravan... Igrao sam protiv igrača kao što su Bale, Hazard i Messi i svi su bili jako nezgodni, ali kao najtežeg protivnika i dalje smatram Mosesa", poručio je lijevi bek Crvenih vragova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LOLLOL
Zato i jesi tolika krampa prijatelju
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi