Luković: Moramo biti maksimalno skoncentrisani
Foto: Zvanični sajt C. zvezda

Kapiten Zvezde pred Vallettu

Luković: Moramo biti maksimalno skoncentrisani

D. Vejo

Pred Grofom Božovićem i njegovim izabranicima danas je meč drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv malteške ekipe Vallette.

Rezultat na Malti iz prve utakmice od 2:1 za tim iz Ljutice Bogdana, trenutno obećava prolaz beogradskog tima u narednu fazu takmičenja. Ali, fudbaleri pozivaju na oprez.

"Imamo dobar rezultat iz prve utakmice. Bitno je da maksimalno skoncentrisano uđemo u meč. Pored našeg zalaganja na terenu, bitna nam je i podrška navijača. Bez njih ne možemo do uspjeha. Smatram da imamo tim koji može svakom stati na put. Ne bojimo se igrati sa bilo kim", rekao je za srbijanske medije štoper crveno-bijelih, Aleksandar Luković.

Utakmica između Crvene zvezde i Vallette igra se od 20.30 sati na stadionu Rajko Mitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi