Luksuzni hoteli dočekuju reprezentativce BiH u SAD

Pred utakmice sa SAD-om i Meksikom

Luksuzni hoteli dočekuju reprezentativce BiH u SAD

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 2018. godinu započinje mečevima protiv Sjedinjenih Američkih Država i Meksika.

Predvođeni novim selektorom Robertom Prosinečkim, Zmajevi će u SAD-u odigrati prijeteljske duele 28. januara protiv domaće selekcije u Los Angelesu, te tri dana kasnije u San Antoniju protiv Meksika.

Bh. reprezentativci će imati zaista fantastične uslove u SAD-u. Biće smješteni u luksuznim hotelima i moći će da uživaju u čarima Los Angelesa i San Antonija.

Prije utakmice sa domaćom reprezentacijom u Gradu Anđela, naši fudbaleri će odsjesti u luksuznom Torrance Marriott hotelu u South Bayu, dok će u San Antoniju biti u hotelu St. Anthony.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se svakako o hotelima visoke kategorije koji će reprezentativcima BiH sasvim sigurno uljepšati i olakšati boravak u SAD-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi