Lazio ćemo gledati u Ligi prvaka, ali ne i Senada Lulića

Donesena odluka

Lazio ćemo gledati u Ligi prvaka, ali ne i Senada Lulića

E. Oštraković

Lazio je objavio spisak nogometaša za Ligu prvaka, a na njemu su i Vedat Muriqi, Wesley Hoedt, te Andreas Pereira, pojačanja koja su stigla.

Na spisku nema Senada Lulića, te on neće igrati u Ligi prvaka, a Lazio je u grupi sa Borrusijom Dortmund, Club Bruggeom i Zenitom.

Prvu utakmicu Lazio igra na svom stadionu, a protivnik je Borussija Dortmund.

Spisak igrača Lazija prijavljenih za Ligu prvaka:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Acerbi, Akpa Akpro, Anderson, Caicedo, Cataldi, Correa, Escalante, Fares, Immobile, Hoedt, Lazzari, Leiva, Luis Alberto, Luiz Felipe, Marusic, Milinkovic-Savic, Muriqi, Parolo, Patric, Pereira, Radu, Reina, Strakosha

Top Komentari

Arnel925
Igra ti klub u ligi prvaka a ti gledaš tekme na tv-u
2 27
sslazio
Pa lik je povrijedjen. Nece igrati do januara. Sto ce dzaba zauzimati mjesto u timu ako nema teoretske sanse za nastup. Ako Lacio prodje, sigurno da ce biti na spisku koji se ponovo predaje pred nokaut fazu.
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi