Lulić: Nije vrijeme da odem, Rim je moja druga kuća

Bh. reprezentativac pred Galatasaray

Lulić: Nije vrijeme da odem, Rim je moja druga kuća

Fudbaleri Lazija danas će Olimpicu u Rimu dočekati Galatasaray u sklopu šesnaestine finala Evropske lige. 

Uoči uzvratne utakmice sa turskim velikanom na konferenciji za medije je govorio bh. reprezentativac Senad Lulić (30), koji se također osvrnuo i na nedavno produženje saradnje sa Lazijom do 2020. godine.

"Ne mislim da je bilo vrijeme da napustim Lazio. Ja sam ovdje pet sezona i zaista se osjećam u Rimu kao kod kuće. Lijepo mi je, a isto tako sam shvatio da čelnici kluba imaju želju da ostvare značajne rezultate u budućnosti i ostao sam kako bi gradili tim za takvo nešto", kazao je raspoloženi Senad Lulić i potom se osvrnuo na večerašnji susret sa Galatasarayem. 

"Bilo je izuzetno teško izboriti plasman u jedno evropsko takmičenje. Nema smisla da sada to bacimo u vodu i moramo dati svoj maksimum kako bi savladali Galatasaray. Vjerujem da će nam navijači pružiti veliku podršku."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Rezultat prve utakmice između Galatasaraya i Lazija glasio je 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti