Lulićeve asistencije Laziju donijele rano vodstvo

Zmaj briljira u duelu protiv Parme

Lulićeve asistencije Laziju donijele rano vodstvo

Nakon što se uspješno oporavio od povrede koja mu se desila početkom godine, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić pruža odlične partije u dresu svog Lazija.

Nebesko-plavi su u okviru 33. kola italijanske Serie A na svom Olimpicu ugostili Parmu, koja je već novi član Serie B, a od 16. minute Lazio je imao prednost od 3:0.

Iako se nije upisao u listu strijelaca Lulić je asistirao Parolu u 10. minuti za prvi, a potom šest minuta kasnije Candreviza treći gol rimskog kluba. Između dvije Lulićeve asistencije Klose je bio strijelac gola za 2:0.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.