Lutka meksičkog novinara donijela horor Nijemcima

Baš kao u filmovima

Lutka meksičkog novinara donijela horor Nijemcima

Fudbaleri Meksika porazili su danas Njemačku na Mundijalu sa 1:0 nakon pogotka kojeg je postigao Lozano u 35. minuti susreta.

Bilo je ovo drugo veliko iznenađenje na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu i to nakon što je Island otkrinuo bod jučer Argentini.

Jedan od meksičkih novinara Herculez Gomez danas je na stadion stigao sa najpoznatijom hollywoodskom lutkom - Chuckyjem.

Iako se radi o lutki koja u svojim filmovima redovno donosi tragične scene svima koji je sretnu, danas je na stadionu u Moskvi ista ipak donijela sreću velikom broju Meksikanaca.

Ipak, ostaje pitanje otkud Gomezu ideja da baš Chuckyja povede na stadion.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi