Lyon izdao saopštenje u vezi Fekira, jesu li stvari sada jasne?

Oglasili se iz francuske ekipe

Lyon izdao saopštenje u vezi Fekira, jesu li stvari sada jasne?

Engleski mediji već jučer su preselili Nabila Fekira iz Lyona u Liverpool. 

Francuski vezista i član Lavova iz Lyona se već dugo vremena povezuje sa transferom u Liverpool, a jučer je stigla informacija kako će danas doći na ljekarske preglede i d bi transfer trebao biti realizovan u naredna 24 sata.

Ipak, umjesto fotografija sa ljekarskog pregleda Fekira u Trening centru Liverpoola, osvanulo je saopštenje Lyona koje demantuje transfer njihovog igrača ili bilo kakav dogovor sa Liverpoolom.

"Informacije o transferu Nabila Fekira su lažne. Olympique Lyon kategorično poriče lažne informacije koje su mnogi mediji objavili o transferu Nabila Fekira. U ovom trenutku transfera, kada se i najmanje špekulacije pretvaraju u realnost, Lyon podsjeća da su samo istinite informacije koje se pojave na našoj zvaničnoj stranici", navodi se u saopštenju koje je objavljeno na Twitteru.

Obzirom da je Lyon demantovao navode o transferu, nadamo se da je sada cijela priča zaključena i da više neće biti svakodnevnih špekulacija o njemu. 

Podsjetimo, Fekir se trenutno nalazi sa reprezentacijom Francuske i priprema se za Svjetsko prvenstvo koje za šest dana počinje u Rusiji. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi